ABOUT

ABOUT

Aan de hand van onderzoek en overleg komen tot de perfecte visualisering van uw bedrijf, merk of product.

Studio maarten gelooft in de kracht en het effect van goede vormgeving om de visuele communicatie van een product of bedrijf te optimaliseren.

Om de visualisatie te optimaliseren doen we beroep op een jarenlange kennis van typografie, grafische vormgeving, illustratie en hedendaagse beeldvorming.

Vanuit het ontwerp controleren we altijd samen de mogelijkheden van de huidige trends en nieuwste technische ontwikkelingen, waarbij de ontwikkelde vormgeving steeds consistent zichtbaar blijft.

 

Merken: Een goed afgetekende profilering met een duidelijke en juiste visualisering is heel belangrijk voor producten, bedrijven en organisaties.

Visual identities: Zowel voor grotere als kleinere ondernemingen een visuele identiteit ontwikkelen, afgestemd op de individuele behoeften, met een geloofwaardig hedendaags design, een consistente vormgeving brengen in diverse toepassingen.

Print: De manier hoe een identiteit tastbaar gemaakt wordt, blijft een niet onbelangrijk deel van de uitstraling van je bedrijf of product. In functie van de communicatie hecht studio maarten zowel aandacht aan de kwaliteit als aan het budget van het drukwerk.

Digitaal: De identiteit van je bedrijf of product moet uiteraard ook zichtbaar zijn op diverse digitale media. Vanuit de interesse in de hedendaagse technologie en innovaties helpen we je om digitale projecten te realiseren.

 

Benieuwd hoe we tewerk gaan en hoe we het proces doorlopen van analyse naar ontwerp tot de nazorg.

 

Consistentie in de vormgeving van

al je communicatie creëert professionaliteit en betrouwbaarheid

voor je bedrijf, product of organisatie.

© studio maarten 2016 | link to friends